• Binbirdirek Mah. Klod Farer Cad. Güven Apartmanı No:2/302 Fatih/İstanbul, Turkey
  • Open 08:00-22:00: Monday - Sunday

İstanbul Boğaz Turu

tags: İstanbul Boğaz Turu

İstanbul Boğaz Turu

Editor: Rasim Terzi (Thu, Dec 30, 2021 5:59 PM)

İki kıta arasında harika bir tur


İstanbul Boğaz Turu

İstanbul Boğaz turu

 

Dünyanın her büyük şehiri, bir su parçasının yanı başındadır. Çünkü Su yolu , Dünya tarihinde en çok kullanılan ulaşım biçimidir . Bu  su yolları arasında  en önemlisi şüphesiz,  İstanbul Boğazıdır.

İstanbul Boğazı , Asya ile Avrupa arasında olmasının yanında , Haliç gibi bir doğal limana sahiptir. İstanbul İle Çanakkale arasında en büyük fark, istanbulun halice sahip olmasıdır. Çünkü istanbul boğazı , kuzeyinde Karadeniz , Güneyinde Marmara denizinden gelen akıntılar nedeniyle Antik dönemde, gemi kaptanlarına, sürekli sorun yaratmıştır. Bu soruna çözüm olarak, halice kaçarak, Gemilerini akıntılardan korumuşlardır. Bu sayede istanbul şehiri sürekli , aktif ve para kazandıran bir şehir olmuştur. 

İstanbul boğaz turunda biz sadece rehberlik servisi vermekteyiz. misafirimiz ile buluşup Vatandaş vapuru ve Kooperatif firmaların tarifeli seferlerini kullanarak , rehberlik hizmeti verebilmekteyiz. Eğer yeteri kadar büyük gruba sahip isek , Seyehat acentası aracılığı ile kendimize özel tekne kiralayarakta gezimizi gerçekleşterebiliriz.

Lütfen Boğaz turu ücreti ve detayları   için bizimle   iletişime geçiniz!!

Daha ucuz bir tur yapmak sizin elinizde, Tıklayınız

Bu bir rehberlik hizmetidir.

Thu, Dec 30, 2021 5:59 PM


Comments (Total 0)