• Binbirdirek Mah. Klod Farer Cad. Güven Apartmanı No:2/302 Fatih/İstanbul, Turkey
  • Open 08:00-22:00: Monday - Sunday

Karsta gezilecek yerler

tags: karsta gezilecek yerler

Karsta gezilecek yerler

Editor: Rasim Terzi (Sat, Dec 11, 2021 7:07 AM)

Kars Kaz Kar 


Karsta gezilecek yerler

Karsta unutulmaz bir keşfe çıkın! İlk gün, Kafkas Cephesi Müzesi ve Kanlı Tabya ile başlayın, tarihi derinliklere dalın. Kümbet Camii, Alaxender Neviski Kilisesi/Camii ve Kars Müzesi gibi özgün zenginliklere tanıklık edin. Katerina Sarayı Hotel ve Kars Evleri'nde geçmişin dokusunu hissedin. Harakani Külliyesi ve Ahmet Muhtar Paşa Evi'nin ihtişamını keşfedin. Beylerbeyi Sarayı ve Kafkas Üniversitesi Kars Konservatuvarı ile sanat ve tarih arasında bir yolculuğa çıkın.

İlk gününüz, Taş Köprü 1 ve 2'nin muazzam görüntülerine, Kazım Karabekir Köşkü'nün tarih kokan atmosferine ve Puşkin Hamamları ile Malakan Evleri'nin benzersizliğine şahitlik ederek zirveye çıksın. Azebeycan Konsolosluğu ve Cheltikov Sarayı gibi yerlerde geçmişin izlerini takip edin. Eski Kars Valilik Binasi ve İsmet Paşa İlkokulu'nda geçmişin hatırasını canlandırın.

İkinci gün, tarihi Ani Harabeleri'nde adeta bir zaman yolculuğuna çıkın. Boğatepe Köyü ve Peynir Müzesi ile geleneksel lezzetlere tanıklık edin. Arpaçay İlçesi'nde doğanın güzelliklerini keşfedin. Çıldır Gölü'nde atlı kızak keyfi ve sarı balık avlama ile günü tamamlayın. Akşam yemeğinde Kafkas ve Aşıklar gösterisiyle kültürü damaklarınızda hissedin.

Üçüncü gün, Sarıkamış Şehitliği'nde saygıyla anıların derinliklerine dalın. Selim Köyü'nde cirit gösterisiyle geleneksel bir şölen yaşayın. Sarıkamış Katerina Köşkü ve Obsidiyen Tarlaları'nda tarih ve doğa ile buluşun. Sarıkamış Kayak Pisti'nde kışın keyfini çıkarın.

Bu makalede, Kars'ın zengin kültürel mirasını ve doğal güzelliklerini sizlere tanıtmaya çalıştık. Tabii ki, eksiklerimiz olabilir. Yorumlarda bizimle paylaşarak, bu keşifte sizin de izlerinizi bırakmanıza olanak tanıyalım. Yukarıdaki yerleri detaylı bir rehber eşliğinde gezmek, bu keşfi daha anlamlı kılacaktır. Zamanınızı en değerli şekilde geçirmek için günlük turlarımıza ve konaklama turlarımıza katılmaktan çekinmeyin. Sizleri Facebook, Instagram ve Youtube hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın!

 

Sat, Dec 11, 2021 7:07 AM


Comments (Total 0)