• Binbirdirek Mah. Klod Farer Cad. Güven Apartmanı No:2/302 Fatih/İstanbul, Turkey
  • Open 08:00-22:00: Monday - Sunday

Isztambuli Idegenvezető

tags: Utazás Isztambulba Isztambul

Isztambuli Idegenvezető

Editor: Rasim Terzi (Sat, Feb 10, 2024 1:18 PM)

Isztambuli Utazás Idegenvezetővel


Isztambuli Idegenvezető

Útvonal: Kék mecset, Hagia Sophia, Topkapı palota múzeum, földalatti ciszterna, víziló, bevásárlás a bazárban
Helyszín: Isztambul
Időtartam: 8 óra


**Fedezze fel Isztambul rejtett kincseit egy Professzionális Túravezetővel**


Isztambul, egy város, amelyet számtalan rejtett kincs díszít, arra hívja Önt, hogy induljon el egy útra a tipikus turistaösvények túlmutatóan. Azonban ezeknek a kincseknek a felfedezése többet igényel, mint útikönyvek, Google keresések vagy TripAdvisor vélemények. Ezeknek a kincseknek a többsége, bár vágyakoznak a felfedezésre, gyakran elkerülik a világjárók figyelmét. A csendes vonzerőjük hívogat, de hangjuk megértéséhez egy tapasztalt útmutatóra van szükség - másra nem, mint egy a Török Köztársaság Idegenforgalmi és Kulturális Titkársága által engedélyezett Professzionális Túravezetőre.


**Miért Válasszon Professzionális Túravezetőket?**


Ezek a rejtett csodák, amelyek a város mítoszával borítottak, olyan megértést igényelnek, amely túlnő a főáramú turistaforrásokon. A Professzionális Túravezetők, bennfentes tudásuk és szakértelmük révén, kulcsot jelentenek ezeknek a rejtett csodáknak a feltárásához. Az útikönyvek lapjain túl vezetik Önt egy gondosan összeállított élményen keresztül, biztosítva, hogy ne hagyja ki Isztambul legjobban őrzött titkainak suttogó meghívásait.


**Túra Részletei: Isztambul Lényegének Felfedezése**


*Találkozóhely:* Hagia Sophia bejárata vagy szállodája recepciója  
*Találkozás Ideje:* 10 óra  

**Ajánlott Túratervezet (igényeihez igazítható):**

1. Római Hippodrom
2. Kék Mecset
3. Hagia Sophia
4. Földalatti ciszterna
5. Topkapi Palota
6. Vásárlás a Fűszer Bazárban vagy a Nagy Bazárban

**Túra Évszaka:** Egész évben elérhető

**Nem Tartalmazza:** Szállítás, étkezés, múzeumi belépők és borravaló.



**Kapuja Isztambul Kincseinek**


Az út akkor kezdődik, amikor találkozik idegenvezetőjével a Hagia Sophia bejáratánál vagy a szállodája recepciójánál 10 órakor. Az ajánlott útiterv olyan ikonikus helyszíneket tartalmaz, mint a Római Hippodrom, a Kék Mecset, a Hagia Sophia, a Földalatti Ciszterna és a Topkapi Palota. Az utazást egy kellemes vásárlási élmény zárja a Fűszer Bazárban vagy a Nagy Bazárban.


**Foglalja le Felfedezését Már Ma**


További részletekért a túratervezetről és a vezetői díjakról, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az Isztambul Idegenvezető Szolgáltatások elkötelezett az elbűvölő és személyre szabott élmény biztosítása mellett, hogy felfedezze Isztambul rejtett kincseit. A TripAdvisoron vendégeink véleményeit olvasva, kattintson ide. Induljon el az átlagosnál is messzebb - engedje meg, hogy Isztambul titkai feltáruljanak Önnek.

Sat, Feb 10, 2024 1:18 PM


Comments (Total 0)