• Binbirdirek Mah. Klod Farer Cad. Güven Apartmanı No:2/302 Fatih/İstanbul, Turkey
  • Open 08:00-22:00: Monday - Sunday

Ιδιωτική περιήγηση με γιοτ στο Βόσπορο

  • Home
  • Service
  • Μεγάλη πόλη της Κωνσταντινούπολης

tags: Ιδιωτική περιήγηση με γιοτ στο Βόσπορο

Ιδιωτική περιήγηση με γιοτ στο Βόσπορο

Editor: Rasim Terzi (Wed, Apr 12, 2023 12:12 PM)

Ιδιωτική περιήγηση με γιοτ στο Βόσπορο


Ιδιωτική περιήγηση με γιοτ στο Βόσπορο

Ξενάγηση με γιοτ στο Βόσπορο
Πού ξεκινά το Bosphorus Yacht Tour;
Ιδιωτικά γιοτ στην Κωνσταντινούπολη αγκυροβολούν στον Κεράτιο Κόλπο ή στο Bebek. Κανονικά, η περιήγηση με γιοτ στο Βόσπορο ξεκινά από αυτές τις δύο περιοχές. Αλλά μπορούμε να σας παραλάβουμε από ένα μέρος όπου μπορούν να ελλιμενιστούν τα γιοτ.

Ξενάγηση με σκάφος στον Βόσπορο με πρωινό
Μπορείτε να πάρετε πρωινό στα γιοτ μας κατά τη διάρκεια του Bosphorus Yacht Tour. Απλά πρέπει να υποδείξετε πόσα άτομα είστε. Μπορούμε να σας προσφέρουμε την επιπλέον τιμή πρωινού ανά άτομο.

Ξενάγηση στο Bosphorus Yacht με μεσημεριανό γεύμα
Μπορείτε να γευματίσετε στα γιοτ μας κατά τη διάρκεια του Bosphorus Yacht Tour. Απλά πρέπει να υποδείξετε πόσα άτομα είστε. Μπορούμε να σας προσφέρουμε την επιπλέον τιμή για μεσημεριανό γεύμα ανά άτομο.

Ξενάγηση με γιοτ στο Βόσπορο με Επαγγελματία ξεναγό
Κατά τη διάρκεια της περιήγησης με γιοτ στον Βόσπορο, ο επαγγελματίας τουριστικός οδηγός μας θα σας πει επίσης την ιστορία των σημαντικών κατασκευών στο Βόσπορο.

Ξενάγηση στο Bosphorus Yacht με Belly Dancer ή τουρκική τοπική μουσική μπάντα
Μπορείτε να οργανώσετε ένα τοπικό μουσικό συγκρότημα και χορεύτρια της κοιλιάς για να περάσετε μια πιο ευχάριστη και αξέχαστη στιγμή κατά τη διάρκεια της περιοδείας με γιοτ στο Βόσπορο. Αρκεί να το δηλώσετε κατά τη στιγμή της κράτησής σας.

Περιήγηση με γιοτ στο Βόσπορο κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος
Κάθε στιγμή του Βοσπόρου είναι όμορφη με τον δικό της τρόπο. Αλλά στο ηλιοβασίλεμα, ο Βόσπορος είναι υπέροχος. Το ηλιοβασίλεμα είναι μια όμορφη αναμόρφωση της Κωνσταντινούπολης.

Ξενάγηση με γιοτ στο Βόσπορο τη νύχτα
Αφού ανάψουν τα φώτα το βράδυ, όλες οι κατασκευές και οι γέφυρες στον Βόσπορο αποκτούν μια διαφορετική ομορφιά. Πρέπει οπωσδήποτε να δείτε τον Βόσπορο τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα. Φυσικά, η παρακολούθηση της νυχτερινής σκηνής της Κωνσταντινούπολης από ένα γιοτ στον Βόσπορο είναι μια άλλη απόλαυση.

για περισσότερες λεπτομέρειες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Wed, Apr 12, 2023 12:12 PM


Comments (Total 0)