• Binbirdirek Mah. Klod Farer Cad. Güven Apartmanı No:2/302 Fatih/İstanbul, Turkey
  • Open 08:00-22:00: Monday - Sunday

Boszporuszi Hajókirándulás

tags: Boszporusz hajókirándulás boszporusz

Boszporuszi Hajókirándulás

Editor: Rasim Terzi (Wed, Mar 13, 2024 2:23 PM)

Boszporuszi Hajókirándulás


Boszporuszi Hajókirándulás

A Boszporuszi Hajókirándulás Istanbultól kezdve a legjobb tíz tevékenység közé tartozik. A Boszporuszi Hajókirándulásnak köszönhetően olyan tevékenységet valósíthatsz meg, amelyet bárhol a világon elvégezhetsz. Mert a Boszporuszon kívül más hajókiránduláson nem lehet kellemes időt eltölteni Ázsia és Európa között.

Boszporuszi Hajókirándulás Isztambulban

ahogy tudod, a Boszporusz, amely körülbelül 33 km hosszú, Ázsia és Európa között helyezkedik el. Emellett a Boszporusz a Fekete-tenger és a Márvány-tenger között található. A Boszporuszi Hajókirándulásnak köszönhetően a Fekete-tenger és a Márvány-tenger között lehetsz, valamint a két kontinens között.

Boszporuszi Hajókirándulás Utak

Bár Isztambult víz veszi körül, a Boszporuszi Hajókirándulás általában a Golden Horn kikötőkből vagy a Kabataş kikötőből indul. Mert a legmegbízhatóbb helyek a Boszporuszi Hajókirándulás kezdéséhez a Boszporuszban a Golden Horn és a Kabataş. Az isztambuli napi túrák a Bopshorus Bout túrákat a Golden Horn-ból kezdik. Ennek köszönhetően lehetőséged nyílik olyan történelmi épületek megtekintésére, mint a Hagia Sophia, a Topkapi-palota és a Süleymaniye mecset, amelyek alkotják Isztambul sziluettjét.

Boszporuszi Hajókirándulás Túra

A Boszporuszi Hajókirándulásnak köszönhetően láthatod az oszmán palotákat, történelmi és új kúriákat mindkét oldalán a Boszporuszon. Ezenkívül a Boszporuszi Hajókirándulás során megtekintheted az első és a második Boszporuszi hidakat is.

Boszporuszi Hajókirándulás Napnyugta

Nincs kétség afelől, hogy a legjobb idő a Boszporuszi Hajókirándulásra Isztambul napnyugtája. Isztambul napnyugtája a legromantikusabb idő. Biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogod Isztambult. És csodálatos képeket is készíthetsz a napnyugtakor végzett Boszporuszi hajókirándulás során.

Boszporuszi Hajókirándulás Ár

A Boszporuszi Hajókirándulás árai nagyon változóak. Az árak 15 eurótól indulnak. Attól függően, hogy mennyi a költségvetésed, választhatsz Boszporuszi hajókirándulást. Néhány túrát az Isztambuli Önkormányzat végzi. Néhány túrát közösségi vállalatok végeznek. Néhány túrát utazási ügynökségek, mint a Daily Tours Istanbul végeznek. Nagyon ajánljuk, hogy csatlakozz egy utazási ügynökség által szervezett túrához. Mert az utazási ügynökségeknek professzionális idegenvezetőket kell alkalmazniuk túráikhoz a Törökországi Turizmus politikája szerint. Ennek köszönhetően lehetőséged nyílik a Boszporusz részleteinek megismerésére.

Boszporuszi Hajókirándulás Bérlés

A Boszporuszi Hajókirándulás másik lehetősége egy privát jacht bérlése néhány órára. Tehát ennek a túrának köszönhetően élvezheted a Boszporuszt a családoddal együtt a saját jachton. Ha segítségre van szükséged a jacht bérlésében, kérjük, lépj kapcsolatba az Isztambuli Idegenvezető Szolgáltatással.

Wed, Mar 13, 2024 2:23 PM


Comments (Total 0)