• Binbirdirek Mah. Klod Farer Cad. Güven Apartmanı No:2/302 Fatih/İstanbul, Turkey
  • Open 08:00-22:00: Monday - Sunday

ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη

  • Home
  • Service
  • Μεγάλη πόλη της Κωνσταντινούπολης

tags: Ιδιωτικός ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη

ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη

Editor: Rasim Terzi (Tue, Feb 7, 2023 11:58 AM)

 ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη


ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη

ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη
Ο ξεναγός της Κωνσταντινούπολης μπορεί να οργανώσει τις υπέροχες μέρες σας στην Κωνσταντινούπολη. Μπορείτε να καταφέρετε να δείτε πολλά πράγματα σε μια μέρα χάρη στον  ξεναγό της Κωνσταντινούπολης. Είναι φθηνός και αποτελεσματικός τρόπος για να επισκεφθείτε την πόλη της Κωνσταντινούπολης. Μπορείτε να δείτε τα σημαντικά αξιοθέατα ή όπου θέλετε. Ο ιδιωτικός ξεναγός της Κωνσταντινούπολης είναι επίσης ευέλικτος για να παρακολουθήσει τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε όλα τα μέρη χωρίς να βιαστείτε όταν έχετε ιδιωτικό ξεναγό στην Κωνσταντινούπολη. Ο ιδιωτικός ξεναγός της Κωνσταντινούπολης λαμβάνει ειδικά προνόμια, όπως παρακάμπτοντας τις μεγάλες ουρές σε αξιοθέατα όπως η Αγία Σοφία, το Παλάτι Τοπ Καπί και το Βασιλικό Υδραγωγείο. θα σας αντιμετωπίσουν σαν VIP. θα είστε ασφαλείς όταν βρίσκεστε στην Κωνσταντινούπολη, ιδιωτικός ξεναγός. Επίσης, ο ιδιωτικός σας ξεναγός μπορεί να προτείνει νόστιμα τοπικά εστιατόρια και αξιόπιστα καταστήματα για ψώνια

Πόσο είναι το Ελάχιστο Νομικό Τέλος καθοδήγησης στην Τουρκία;

ιδιωτικός οδηγός Κωνσταντινούπολη
Ο ιδιωτικός ξεναγός της Κωνσταντινούπολης ανταποκρίνεται μέσω email και whatsapp και επίσης ο ιδιωτικός ξεναγός της Κωνσταντινούπολης μπορεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες πολύ άμεσα. Ο ξεναγός σας μπορεί να ανταποκριθεί μέσα σε λίγα λεπτά για να συντονίσει την περιήγησή σας. Το δρομολόγιο της περιήγησής σας μπορεί να συσκευαστεί εύκολα με τις συμβουλές του ιδιωτικού ξεναγού της Κωνσταντινούπολης.

ιδιωτικός οδηγός Κωνσταντινούπολη Τουρκία
Αφού αποκτήσετε καλή εμπειρία στην ιδιωτική σας περιοδεία στην Κωνσταντινούπολη, είμαστε σίγουροι ότι θα πείτε "Αξίζει τον κόπο!" όπως είπαν οι Αγαπητοί μας επισκέπτες που είχαν τις υπηρεσίες μας από τον ιδιωτικό ξεναγό της Κωνσταντινούπολης. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε την Κωνσταντινούπολη με ιδιωτικό ξεναγό στην Κωνσταντινούπολη

Κόστος ιδιωτικού ξεναγού στην Κωνσταντινούπολη
Για το 2022, το ελάχιστο κόστος επαγγελματικού ξεναγού στην Κωνσταντινούπολη καθορίζεται σε 2000 τουρκικές λίρες (περισσότερο ή λιγότερο 120 USD). Το 2020, η Istanbul Guide Services θα προσφέρει 150 USD για ιδιωτικό ξεναγό στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή η χρέωση είναι μόνο για επαγγελματική καθοδήγηση. Άλλα έξοδα, όπως τέλη εισόδου, μεταφορά, μεσημεριανό γεύμα δεν περιλαμβάνονται στο τέλος του ξεναγού της Κωνσταντινούπολης. 150 USD είναι η τιμή των επαγγελματιών αγγλόφωνων οδηγών. Επαγγελματίες ξεναγοί στην ελληνική εργασία για περισσότερα από 150 USD. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για επαγγελματίες οδηγούς στα ελληνικά.

Η Istanbul Guide Services είναι έτοιμη για τις ερωτήσεις σας. Μη διστάσετε να κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τον ιδιωτικό ξεναγό της Κωνσταντινούπολης μέσω whatapps ή e-mail. Με 20 χρόνια εμπειρίας ως Επαγγελματίας Ξεναγός, η Υπηρεσία Ξεναγών της Κωνσταντινούπολης μπορεί να δώσει όλες τις λεπτομέρειες του ιδιωτικού ξεναγού της Κωνσταντινούπολης. Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε τις Υπηρεσίες Οδηγών Κωνσταντινούπολης στο Instagram, το Youtube και το facebook. Το Istanbul Guide Services έχει καλές κριτικές στο Tripadvisor. κάντε κλικ στο Μαρτυρίες και στη σελίδα μας στο Tripadvisor.

Tue, Feb 7, 2023 11:58 AM


Comments (Total 0)