• Binbirdirek Mah. Klod Farer Cad. Güven Apartmanı No:2/302 Fatih/İstanbul, Turkey
  • Open 08:00-22:00: Monday - Sunday

Boszporusz Vacsora Körutazás

tags: Boszporusz vacsora körutazás

Boszporusz Vacsora Körutazás

Editor: Rasim Terzi (Wed, Mar 13, 2024 3:06 PM)

az egyik legjobb éjszakai tevékenység Isztambulban


Boszporusz Vacsora Körutazás

**Varázslatos éjszakák várnak: Boszporusz Vacsora Hajókirándulás Isztambulban**

Ahogy lemegy a nap Isztambul felett, a város vibráló tevékenységek központjává változik, különféle élményeket kínálva, hogy minden turistát elvarázsoljon. Míg Isztambul szállodái főként pihenésre és reggelire szolgálnak, az éjszakák megélednek a felejthetetlen pillanatok ígéretével. A Boszporusz Vacsora Hajókirándulás az egyik legkeresettebb tevékenységként emelkedik ki, tökéletesen ötvözve egy ízletes vacsoraélményt a lenyűgöző török kulturális táncelőadásokkal.

**Miért a Boszporusz Vacsora Hajókirándulás?**

Isztambul Boszporusz-szorosa éjszaka teljesen új személyiséget ölt, felszerelve az ikonikus látnivalók csillogó fényeivel, mint például a Dolmabahçe-palota, a Beylerbeyi-palota és a Boszporusz hídjai. Azt az előítéletet elvetve, hogy a nappali kilátások elegendőek, ezeket a szerkezeteket megvilágítva az éjszakai égbolt ellen meg kell látni. A Boszporusz Vacsora Hajókirándulás biztosítja, hogy nemcsak egy bőséges vacsorában részesülsz, hanem beleszeretsz Isztambul éjszakai varázsába is.

**Az Esti Utazásod:**

A varázslatos Boszporusz Vacsora Hajókirándulás élménye kényelmes minibuszról történő kényelmes felvétellel kezdődik a szállodádból. Érkezéskor a kikötőben egy hajóra lépsz, ahol barátságos pincérek vezetnek az asztalodhoz. Egy lakoma vár rád, amelyben számos étel található az előételektől a főételekig, salátákig és gyümölcsökig. A hajókirándulás kb. 9 órakor indul, miközben a két lenyűgöző órán át tartó lenyűgöző török éjszakai előadás kíséri. Ahogy az óra 11-et üt, a hajó visszatér a kikötőbe, és járműveink várakoznak, hogy visszakísérjenek a szállodádba, szép emlékekkel zárva az estét.

**Étkezési lehetőségek:**

A Boszporusz Vacsora Hajókirándulás két árazási lehetőséget kínál: a Nem-alkoholos Menüt 50 euró/fő áron, amely tartalmaz korlátlan üdítőitalokat, és az Alkoholos Menüt 70 euró/fő áron, amely tartalmaz korlátlan helyi alkoholos italokat.

**Török Éjszakai Show Főbb Pillanatai:**

- **Táncoló Sufi Remeték:** Tapasztald meg a szertartásos és lenyűgöző Táncoló Sufi Remeték előadását.
  
- **Henna Esti Show:** Merülj el a hagyományos népi táncban, egy vibráló kultúra és örökség ünneplésében.
  
- **Hasizomtáncos:** Hagyd elbűvölni egy tehetséges hasizomtáncos elegáns mozdulataival, amelyek varázslatos vonzerejét adják az éjszakának.
  
- **Cigány Esti Show:** Merülj el a török romani táncban, egy élénk és ritmikus szenvedély és öröm kifejezése.
  
- **Kaukázusi Tánc Show:** Légy tanúja a kaukázusi táncok vibráló energiájának, egy kulturális megjelenítése a hagyománynak és vitalitásnak.
  
- **Hasizomtáncos (Boszporusz Angyalok):** Zárd az éjszakát a Boszporusz Angyalok elragadó előadásával, amely mennyei érintést ad az estnek.

Wed, Mar 13, 2024 3:06 PM


Comments (Total 0)