• Binbirdirek Mah. Klod Farer Cad. Güven Apartmanı No:2/302 Fatih/İstanbul, Turkey
  • Open 08:00-22:00: Monday - Sunday

ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη

Editor: Rasim Terzi (Mon, Apr 4, 2022 6:44 PM)

8 ώρες 200 ευρώ


ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη

**Ξεκλείδωσε τους κρυμμένους θησαυρούς της Κωνσταντινούπολης με έναν επαγγελματία ξεναγό**


Η Κωνσταντινούπολη, ένα πόλη κοσμημένο με αμέτρητους κρυμμένους θησαυρούς, σε προσκαλεί να ξεκινήσεις ένα ταξίδι πέρα από τα τυπικά τουριστικά μονοπάτια. Ωστόσο, η ανακάλυψη αυτών των θησαυρών απαιτεί περισσότερα από τους ξεναγούς, τις αναζητήσεις στο Google ή τις κριτικές στο TripAdvisor. Πολλοί από αυτούς τους θησαυρούς, αν και θέλουν να βρεθούν, συχνά περνούν απαρατήρητοι από τους παγκόσμιους ταξιδιώτες. Η σιωπηλή τους γοητεία καλεί, αλλά για να ακούσεις τη φωνή τους απαιτείται ένας έμπειρος ξεναγός - κανένας άλλος παρά ένας Επαγγελματίας Ξεναγός με άδεια από το Γραφείο Τουρισμού και Πολιτισμού της Τουρκικής Δημοκρατίας.

**Γιατί να επιλέξεις Επαγγελματίες Ξεναγούς;**


Αυτά τα κρυμμένα θαύματα, που είναι σκεπασμένα από τη μυστική γοητεία της πόλης, απαιτούν μια κατανόηση που ξεπερνά τους κύριους τουριστικούς πόρους. Οι Επαγγελματίες Ξεναγοί, με την εσωτερική τους γνώση και εμπειρία, αποτελούν το κλειδί για να ξεκλειδώσουν αυτά τα κρυμμένα θαύματα. Πέρα από τις σελίδες των οδηγών, σε καθοδηγούν μέσα από μια προσαρμοσμένη εμπειρία, εξασφαλίζοντας ότι δεν χάνεις τις ψιθυριστές προσκλήσεις των καλύτερα κρυμμένων μυστικών της Κωνσταντινούπολης.

**Λεπτομέρειες Περιήγησης: Αποκαλύπτοντας την Ουσία της Κωνσταντινούπολης**


*Μέρος Συνάντησης:* Είσοδος της Αγίας Σοφίας ή η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας  
*Ώρα Συνάντησης:* 10 π.μ.  

**Προτεινόμενο Πρόγραμμα Περιήγησης (Προσαρμοσμένο στις Προτιμήσεις σου):**

1. Ρωμαϊκό Ιππόδρομο
2. Μπλε Τέμενος
3. Αγία Σοφία
4. Υπόγεια Δεξαμενή
5. Παλάτι Τοπκάπι
6. Ψώνια στη Στοά Μπαχαρί ή τη Μεγάλη Στοά

**Εποχή Περιηγήσης:** Διαθέσιμο όλο το χρόνο

**Μη συμπεριλαμβανόμενα:** Μεταφορά, γεύματα, εισιτήρια μουσείων και φιλοδώρημα.
**Η πύλη σου προς τους θησαυρούς της Κωνσταντινούπολης**


Το ταξίδι ξεκινά όταν συναντάς τον ξεναγό σου στην είσοδο της Αγίας Σοφίας ή στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σου στις 10 π.μ. Το προτεινόμενο πρόγραμμα περιλαμβάνει εμβληματικά μέρη όπως ο Ρωμαϊκός Ιππόδρομος, ο Μπλε Τέμενος, η Αγία Σοφία, η Υπόγεια Δεξαμενή και το Παλάτι Τοπκάπι. Ολοκλήρωσε την εξερεύνησή σου με μια χαρούμενη εμπειρία ψωνίων στη Στοά Μπαχαρί ή τη Μεγάλη Στοά.

**Κλείσε την ανακάλυψή σου σήμερα**


Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα της περιήγησης και τις χρεώσεις του ξεναγού, μη διστάζεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Οι Υπηρεσίες Ξεναγήσεων της Κωνσταντινούπολης δεσμεύονται να παρέχουν μια μαγευτική και εξατομικευμένη εμπειρία, εξασφαλίζοντας ότι θα ανακαλύψεις τους κρυμμένους θησαυρούς της Κωνσταντινούπολης. Για να διαβάσεις κριτικές από τους επισκέπτες μας στο TripAdvisor, πάτησε εδώ. Ξεκίνα ένα ταξίδι πέρα από το συνηθισμένο - επιτρέψτε στα μυστικά της Κωνσταντινούπολης να αποκαλυφθούν μπροστά σου.

 

Πάρα πολλά κρυμμένα πετράδια στην Κωνσταντινούπολη θέλουν να σας καλωσορίσουν. αλλά για να τα βρείτε, θα πρέπει να λάβετε βοήθεια που είναι πολύ καλύτερη από το Tourist Books, το google, το tripadvisor .. κ.λπ. Γιατί οι περισσότεροι Τουρίστες που ανακαλύπτουν τον κόσμο τους λείπουν. Σου φωνάζουν δυνατά «έλα να με δεις» αλλά πρέπει να καταλάβεις τη φωνή τους. Η καλύτερη βοήθεια για να κατανοήσετε τη φωνή τους είναι ο Επαγγελματίας ξεναγός με άδεια από τον Υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού της Τουρκικής Δημοκρατίας.

 

Αυτές οι τιμές δεν περιλαμβάνουν μεταφορά, γεύματα, εισιτήρια σε μουσεία, φιλοδωρήματα.
Τόπος Συνάντησης: Είσοδος της Αγίας Σοφίας ή στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας

Ώρα συνάντησης: 10 μ.μ

Δρομολόγιο σύστασης περιήγησης (Μπορείτε να το αλλάξετε όπως θέλετε)

Ρωμαϊκός Ιππόδρομος
Μπλε Τζαμί
 
Αγία Σοφία
Υπόγεια Στέρνα
Παλάτι Τοπ Καπί
ψώνια μέσα
Παζάρι μπαχαρικών
ή
μεγάλο παζάρι

Mon, Apr 4, 2022 6:44 PM


Comments (Total 0)